Scroll Top

0896 803 003
office@cityservices.bg

За запитвания и заявки:
Понеделник - Петък:
9:00 ч. - 18:00 ч.

Понеделник - Петък: 9:00 ч. - 18:00 ч.

Услуги

Ние предлагаме качество и професионализъм на нашите клиенти
почистване и поддръжка на домове и офиси

Ние предлагаме комплексни услуги в професионалното почистване и сме основен лидер сред известните фирми за професионално почистване в град София. Младият и динамичен екип на компанията може да задоволи всяко едно желание на клиента. Използваме специализирани професионални почистващи машини и техника, и ръчни операции при необходимост. Използваните продукти и технологии са съвременни и щадящи както природата, така и човешкото здраве.

Освен почистване предлагаме и редица услуги свързани с поддръжката на домове, офиси и корпоративни сгради като озеленяване, снегопочистване и други.

почистващи  услуги

фирма професионално почистване, корпоративно почистване
Корпоративно почистване

Почистване на бизнес сгради, търговски обекти, шоуруми, банки, затворени комплекси, общи части на жилищни сгради;    Почистване на открити и подземни паркинги; Почистване на асансьори и ескалатори и др.

фирма професионално почистване, почистване на офиси
Почистване на офиси

Сити Сървисис ЕООД е фирма с дългогодишен опит в сферата на почистване на офис помещения и сгради. Предлагаме професионално почистване на офиси в София с различна площ и степен на сложност. 

фирма професионално почистване, почистване на прозорци
Почистване на прозорци, фасади, витрини

Ние разполагаме с модерна техника и отлично обучени екипи за почистване на различни по вид и размер стъклени и фасадни повърхности.

фирма професионално почистване, почистване на домове
Почистване на домове

Можем да Ви предложим както еднократни посещения за основно почистване, така и регулярни абонамнетни почиствания съгласувани с Вашите изисквания и нуждите на дома.

Дезинфекция на помещения

Професионална дезинфекция на помещения със ефикасни, сертифицирани и напълно безвредни препарати.

почистване след ремонт

Компания „Сити Сървисис” ЕООД предлага на своите клиенти комплексно почистване след ремонт на жилища, офиси, административни сгради.

почистване след събитие
почистване след събитие

Като фирма специализираща в този вид услуги ние от Сити Сървисис ЕООД разполагаме с необходимите ресурси и експертиза, за да се справим със специфичните предизвикателства на почистването след събитие.

почистване след наводнение
почистване след наводнение

Почистването след наводнение е критична стъпка във възстановителния процес след природни бедствия. Сити Сървисис ЕООД ще Ви предложи професионално и качствено почистване и дезинфекция на засегнатите области. 

почистване след пожар
почистване след пожар

Почистването след пожар е сложен и чувствителен процес, който изисква специализирани знания и опит. Професионалистите от Сити Сървисис ЕООД са бързи, ефикасни и подготвени за разнообразни предизвикателства.

машинно почистване на под
машинно почистване на под

Използваме висококачествено и специализирано машинно оборудване, което гарантира ефективно и бързо почистване на всякакъв вид настилки.

изпиране на мека мебел
пране на мека мебел

Нашата услуга за машинно изпиране на мека мебел е създадена, за да ви осигури чистота, свежест и удовлетворение. Ние предлагаме професионално почистване на мека мебел, което не само поддържа визуалната привлекателност на вашите мебели, но и ги прави по-хигиенични и здравословни.

изпиране на мокети и килими
Машинно изпиране на мокети и килими

Сити Сървисис ЕООД предлага ненадминато професионално почистване на мокети и килими с използване на професионални машини. Ние сме тук, за да предоставим качество, комфорт и спокойствие във вашия живот и работа.

0
Доволни клиенти
0
Почистени обекта
0
+
Обучени служители

Други  услуги

фирма професионално почистване, техническа поддръжка
техническа поддръжка

Сити Сървисис предлага цялостната техническа поддръжка за вашата сграда или офис, извършена от професионално обучен и екипиран персонал.

снегопочистване
снегопочистване

Компания „Сити Сървисис” ЕООД извършва машинно снегопочистване на малки и големи площи. Услугата се предлага както еднократно, така и абонаментно съгласно предварително утвърден график.

преместване на офиси

Нашето цялостно решение за преместване на офиси варира от вътрешни административни трансфери до преместването на стотици служители и офис мебели през града и провинцията.

хигиенни материали
доставка на хигиенни материали

Вече няма да мислите кога и откъде да набавите необходимите хигиенни материали, защото ние ще се погрижим за това. Работим с доказали се производители и качествени продукти, със сертификати за качество.

озеленяване и подръжка на площи

Нашите квалифицирани градинари ще се погрижат за Вашия двор и градина, за да може Вие да се насладите на спокойствието и красотата им.

Ддд услуги

Извършване на ДДД услуги и професионално решаване на проблеми с всякакви вредители.

вендинг машини
вендинг машини

Предлагаме цялостна гама от самостоятелни, комбинирани, малки вендинг автомати за топли и студени продукти, от подходящи за „индустриален” тип вендинг машини от голям мащаб, до по-малки предприятия, бизнес сгради, болници и т.н, включително ексклузивни решения за директорски офиси.

извозване на отпадъци
Извозване на отпадъци

Ние сме посветени на предоставяне на висококачествени услуги по сметосъбиране,извозване на отпадъци, наем на контейнери, обработка на отпадъци, които са съобразени с нуждите на нашите клиенти.