Scroll Top

0896 803 003
office@cityservices.bg

За запитвания и заявки:
Понеделник - Петък:
9:00 ч. - 18:00 ч.

Понеделник - Петък: 9:00 ч. - 18:00 ч.

Преместване на офиси

Ние ще осъществим едно лесно и безпрепятствено преместване на вашия офис. Придружено от позитивно настроение и изпълнено по светкавично бърз начин. Нашето цялостно решение за преместване на офиси варира от вътрешни административни трансфери до преместването на стотици служители и офис мебели през града и провинцията.

Преместване на офиси в софия и региона

КАК РАБОТИМ?

Няма значение дали сте малка или голяма фирма и няма значение на обема на дейност. Ние опаковаме и прехвърляме офис и офис оборудване, канцеларски материали, документи, архиви, кафе машини – като цяло всичко.

Бизнес преместването може да се осъществи след работно време или през почивните дни. По този начин ще се намали вероятността местенето да се отрази зле на вашата работа и бизнес.

Зареждане, разтоварване, разтоварване, предварително разглеждане на маршрута и изчистване на местата за паркиране. Предлагаме съдействие при сглобяване на офис мебели и оборудване.

Преместване на офиси при нас се провежда бързо и ефикасно, благодарение на нашите хамали експерти. Всеки от тях носи със себе си 100% гаранция, че ще останете доволни.

Свържете се с нас за повече информация.