Scroll Top

0896 803 003
office@cityservices.bg

За запитвания и заявки:
Понеделник - Петък:
9:00 ч. - 18:00 ч.

Понеделник - Петък: 9:00 ч. - 18:00 ч.

Почистване на прозорци, фасади, витрини

Предлагаме абонаментна или еднократна услуга за почистване на прозорцивитринифасади, стъклени врати и повърхности, гарантирайки изряден вид. Ние разполагаме с модерна техника и отлично обучени екипи за почистване на различни по вид и размер стъклени и фасадни повърхности – телескопи за височинно почистване, скелета, вишки и друга специализирана техника.

При трудно достъпни места работим с професионални алпинисти, които са натрупали дълъг опит и могат да отстранят всякакви замърсявания и да осъществят качествено почистване без значение от височината.

Работим по съвременни методи, което ни позволява да почистим всички трудно достъпни места и замърсените фасадни повърхности с различна архитектура.

Професионално и изкрящо почистване на ПРОЗОРЦИ, фасади И витрини

КАК РАБОТИМ?

Спазваме всички съвременни изисквания за безопасност при почистване на прозорци, цялостно измиване на фасади или витрини на магазини. В зависимост от степента на замърсяване, вида на фасадата и нейната облицовка избираме най-подходящите препарати и прилагаме различни техники за почистване. Поради спецификата на всяка зонa за почистване, за нас е важно да разберем повече за характерните особености на обекта. Като квадратура, повърхност, височина, степен на замърсеност и други. При необходимост наш специалист ще направи оглед. Така ще можем да дадем коректна информация и ще калкулираме най-добрата цена. Попитайте за нашите услуги, като изпратите Вашето запитване онлайн или се свържете с нас на посочените телефони.