Scroll Top

0896 803 003
office@cityservices.bg

За запитвания и заявки:
Понеделник - Петък:
9:00 ч. - 18:00 ч.

Понеделник - Петък: 9:00 ч. - 18:00 ч.

Сити Сървисис на конференцията “Фасилити мениджмънт”

Сити Сървисис взе участие в 14-то издание на международната конференция “Фасилити мениджмънт”, която се проведе на 15 и 16 октомври 2019 г. в София. В рамките на дните на конференцията бяха представени интересни и добри практики от български и европейски компании, специализирани в сферата на фасилити услугите.


“Българските фасилити мениджмънт компании са научили много от своите западноевропейски партньори, но не трябва да губят темпото на подобряване. За сравнение, някои други държави от нашия регион са започнали внедряването на съвременни практики по-късно от нас, а вече ни достигат”, отбелязаха експертите в професионалното управление на сгради.

Други дискусии, които бяха обсъдени са технологиите и иновациите в бизнеса, технически решения и интегриране на фасилити услугите в дигиталния свят, пазарът на жилищните имоти, инвестициите, регулациите в градската среда. Основен акцент бе поставен върху мениджмънта на работното място и изискванията към работната среда.


Двудневната конференция се проведе с генералното спонсорство на KONE и с подкрепата на Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА).