Scroll Top

0896 803 003
office@cityservices.bg

За запитвания и заявки:
Понеделник - Петък:
9:00 ч. - 18:00 ч.

Понеделник - Петък: 9:00 ч. - 18:00 ч.

Почистване на офиси

Сити Сървисис ЕООД е фирма с дългогодишен опит в сферата на почистване на офис помещения и сгради. Предлагаме професионално почистване на офиси в София с различна площ и степен на сложност. Качеството на нашите услуги гарантира блестяща работна обстановка и отлична атмосфера за работа.

Правилната поддръжка на чистотата и реда във Вашия офис ще допълни авторитета на бизнеса Ви пред вашите клиенти.

Успехът на работните срещи с партньори и клиенти зависи изключително от Вашите професионални умения, от способността Ви да ги демонстрирате, от Вашата квалификация и тази на Вашите служители.

Успешните търговски преговори и срещи са още по-успешни, ако са проведени в кристално чиста и уютна конферентната зала. Или друго работно помещение, сред подредени и излъскани бюра и маси на работещите.

Всяка сфера на дейност има своята специфика, която се отразява на подредбата, обзавеждането и оборудването на работните помещения. Ние имаме опит и умеем да се съобразим с Вашите нужди и  вършим професионално почистване на офиси без да пречим на работния процес в тях. Без да разместваме и създаваме проблеми със съоръженията, нужни за нормалната Ви работа.

Добрата етика за работа и комуникация между служители и клиенти, както и добра работна среда – добре обзаведен и поддържан офис, всичко допринася за просперитета на Вашия бизнес.

Почистване на офиси в София

Можете да се възползвате от едноктатната ни или от абонаментната ни услуга за почистване на офис. Предлагаме седмично или ежедневно абонаментно почистване на офиси, както и според индивидуален график. Нашият висококвалифициран перфектно подготвен персонал ще остави след себе си блестящо и поддържано офис пространство.

 

Абонаментно почистване на офиси

Извършваме професионално абонаментно почистване на офиси без значение от сложността и площта на офиса. Разполагаме с професионална техника за силно замърсени площи и спрямо нуждите Ви се съобразяваме с работното време и винаги разполагаме с резервен план при необходимост.

ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ

Въпреки добрата поддръжка на Вашия офис, през определен период от време е необходимо да се извърши и основно почистване на целия офис и прилежащите му помещения. За тази цел е необходимо да се почистват площи и повърхности, които се пропускат по време на абонаментното ежедневно почистване. 

Ако се доверите на нашият опит е необходимо да се възползвате от тази услуга поне 2 пъти или повече годишно.

професионлно почистване на офиси и домове

За да запазите час за основно почистване или уговорите график за абонаментно почистване според удобен за Вас график, е достатъчно да ни потърсите на телефонния ни номер 0896 803 003. Наш сътрудник ще обсъди с Вас всички подробности. Можете да заявите Вашите предпочитания и изисквания, за да сме уверени, че офис пространството ще бъде почистено според очакванията и нуждите Ви.

Ще осъществим основно чистене на всички подове, бюра, тоалетни или кухненски пространства. Можете да поръчате почистване на килими и дивани както и цялостна дезинфекция на помещения.

Сити Сървисис ЕООД притежава редица сертификати и референции от доволни клиенти.

За какво да помислим преди да организираме професионално почистване на офиса?

От значение са размера на офиса, броя на работните места, наличие на допълнителни офис зони, кухня, тоалетна.

Помислете дали желаете почистващата фирма да изпълнява всички дейности свързани с поддръжката на чистотата или можете да ангажирате някой от офиса, които да се занимава с част от тези ангажименти.

След като прецените кои дености ще прехвърлите към фирма за професионално почистване следва да вземете решение и относно честотата на изпълнението им.

За Ваше улеснение по-долу сме се опитали да Ви насочим каква е препоръчителната честота за различните видове дейности свързани с почистването на офиса.

Помислете кога е най-удобното за Вас и служителите в офиса време за почистване. Вземете предвид и продължителността на всяко едно посещение. Каква е тя зависи от избраните дейности, които трябва да се извършват по време на дадено посещение.

Помислете кои от дейностите желаете да бъдат извършвани при всяко посещение и кои да бъдат включени към основното почистване. На разположение сме да обсъдим възможните варианти, да Ви посъветваме и да  уговорим най-удобния за Вас и ефективен план за поддържане на перфектна чистота във Вашия офис.

Колко често трябва да почистваме офиса?

Разбира се, няма универсален отговор на този въпрос. Всеки офис има различни нужди и особености в зависимост от различни фактори, които трябва да вземем предвид.

Ето нашите съвети по отношение на някои стандартни задачи, които е желателно да се извършват регулярно.

Ежедневно почистване

Дори да не се възползвате от почистващи услуги всеки ден, е важно да извършвате следните дейности ежедневно:

  • зареждане и изпразване на миялната машина и подсушаване на посудата
  • зареждане и почистване на тоалетните
  • почистване на кефемашината
  • разлятите течности или други субстанции трябва да се избърсват своевременно
  • повърхности, които влизат  в контакт в голямо количество хора, като плотове или дръжки на врати и шкафове трябва да се почистват и дезинфекцират
Регулярно почистване на офиси- няколко пъти в седмицата

В допълнение към дейностите, които трябва да бъдат извършвани ежедневно ето някои, които е добре да бъдат извършвани поне няколко пъти седмично:

  • избърсване на плотове
  • почистване на пода с прахосмукачка
  • почистване на врати
  • почистване на микровълновата фурна
  • почистване на конферентни зали

Колко често трябва да се извършват тези почиствания зависи от човекопотока в офиса. Ако в офиса работят малко хора и не се посещава редовно от клиенти, можете да правите тези почиствания един-два пъти седмично. Ако обаче потокът от хора е голям, може да се наложи да почиствате всички тези места далеч по често, за да подсигурите чистотата на пространството.

Основно почистване на офиси- няколко пъти в годината

Дори и да спазвате стриктно и редовно графика за почистване, идва момент за основно почистване.

Основното почистване на офиси е по-дълбоко и цялостно от регулярното. Предвижда отстраняване на наслагвания, изискващи повече време, за да се натрупат. Желателно е да се прави 2-3 пъти в годината и гарантира цялостната чистота в офиса наред с регулярносто почистване.

Наред с това е добре да обърнете внимание и на изпирането на килими и мека мебел няколко пъти годишно и измиване на прозорци.

Можете да намерите всички тези услуги на едно място – “Сити Сървисис” ще бъде Ваш доверен партньор в поддържането на приятна и хигиенична атмосфера в офиса.

Ползи от почистване на офиси

почистване на офиси - ползи
Щастие и по-малко срес

 Доказано е с проучвания, че чистата и подредена среда, както вкъщи така и в офиса, допринася за повишено усещане за щастие и понижаване на стреса.

Повече продуктивност

Подобни проучвания доказват, че почистеният офис създава среда, която допринася за по-високата продуктивност на работниците. В допълнение към това редовната дезинфекция и почистване на офиса има пряка връзка с по-рядкото боледуване и отсъствие от офиса.

Позитивно отношение

Чистият и добре изглеждащ офис кара работещите в него да се чувстват по-горди с пространството и работата си в него. От друга страна редовното почистване на офиса показва на Вашите служители, че за Вас е важно те да се чувстват добре по време на работа. Не се съмнявайте, че това отношение ще Ви се върне.

Добро първо впечатление

В случай, че приемате посещения на клиенти в офиса, няма съмнение, че добре почистеното пространство ще създаде добро първо впечатление. Добре обгриженият офис създава усещане за отговорност и сериозност в работата и взаимотношенията.