Scroll Top

0896 803 003
office@cityservices.bg

За запитвания и заявки:
Понеделник - Петък:
9:00 ч. - 18:00 ч.

Понеделник - Петък: 9:00 ч. - 18:00 ч.

Изпиране на мека мебел

професионално машинно изпиране на мека мебел за град софия

 Нашата услуга за машинно изпиране на мека мебел е създадена, за да ви осигури чистота, свежест и удовлетворение. Ние предлагаме професионално почистване на мека мебел, което не само поддържа визуалната привлекателност на вашите мебели, но и ги прави по-хигиенични и здравословни.

Ето стъпките, които се извършват по време на процеса:

1. Оценка на състоянието:

 Професионалисти от екипа ни ще направят оценка на състоянието на меката мебел. Това включва оценка на типа на текстила, видовете замърсявания, петната и повърхностната износеност.

2. Предварително Почистване:

Преди основното изпиране, мебелите могат да бъдат предварително почистени със специални препарати, за да се премахне мазнини и прах от повърхността.

3. Изпиране с Професионален Екстрактор:

Професионалният техник използва специализирани екстрактори за мека мебел. Тези машини впръскват специален почистващ разтвор в текстила и след това го изсмукват, изнасяйки със себе си замърсяванията и праха. Екстракторите имат вградени четки или валяци, които помагат за разрушаване и извличане на замърсяванията от мебелите.

4. Премахване на петна :

Ако се установи наличие на петна, може да използват специални препарати и техники за премахването им.

5. Деодоризация и дезинфекция:

На следващата стъпка се извършва дезинфекция и неутрализиране на миризмите на меката мебел, за да се унищожат микробите и алергените и да се предостави по-здравословна и приятна среда.

6.Изсушаване:

След като мебелите са почистени, бързото им и ефективно изсушаване гарантира предотвратяване на развитието на мухъл и плесен.

Професионалното изпиране на мека мебел поддържа не само чистотата на вашия дом или бизнес, но и удължава живота на мебелите. Тази услуга е незаменима, за да поддържате вашите меки мебели в добро състояние и за да създадете комфортна и здравословна обстановка в пространството ви.

Използването на професионално машинно почистване на мека мебел има множество предимства, сред които:

  1. Дълбоко почистване: Професионалното машинно почистване прониква дълбоко в текстила на мебелите, премахвайки дори най-малките замърсявания, прах и алергени. Този процес осигурява по-дълготрайна чистота.

  2. Премахване на петна: Професионалните техници могат да се справят с упорити петна, които трудно могат да бъдат премахнати с обикновени почистващи продукти.

  3. Деодоризация и дезинфекция: Процесът включва деодоризация и дезинфекция, което унищожава микроби и алергени, неутрализира неприятните миризми и ароматизира, правейки меката мебел по-хигиенична.

  4. Подходящ за различни типове текстил: Професионалното машинно почистване е подходящо за различни видове текстил, включително велур, памук, кожа и други.

  5. Поддържане на екстериора: Машинното почистване не само осигурява чистота, но и помага за поддържане на визуалния вид и цветовете на меката мебел.

  6. Предотвратяване на мухъл и плесен: Бързото изсушаване след процедурата предотвратява развитието на мухъл и плесен.

  7. Подобрява качеството на въздуха: Машинното почистване подобрява качеството на въздуха в стаята, като намалява праха и алергените.

  8. Удължава живота на мебелите: Редовното почистване на меката мебел удължава нейния живот и прави инвестицията в мебели по-дълготрайна.

  9. Спестява време и енергия: Професионалната услуга ви освобождава от тежката работа и времето, което бихте изразходвали за самостоятелно почистване.

  10. Грижа за здравето: Чистата и хигиенична мека мебел е важна за здравето на вас и вашите близки, особено ако имате хора с алергии или дихателни заболявания.

Сити Сървисис ЕООД цени всеки свой клиент и неговото удовлетворение е важен приоритет за нас. Нашата фирма се гордее с професионалния и внимателен подход към всеки процес на почистване. Ние не само предоставяме висококачествени услуги, но също така се грижим за всеки детайл и дълбоко разбираме индивидуалните нужди на всеки клиент. Нашата ангажираност към качеството, здравето и комфорта на клиентите ни се отразява във всеки аспект на нашия работен процес. Ние сме тук, за да предоставим професионално машинно почистване на мека мебел, което не само поддържа вашия дом или бизнес безупречно чист, но и ви дава увереност, че сте в добри ръце. Вашето доверие е нашата най-голяма награда, и ние сме посветени на постигане на най-добрите резултати и удовлетворение за вас.