Scroll Top

0896 803 003
office@cityservices.bg

За запитвания и заявки:
Понеделник - Петък:
9:00 ч. - 18:00 ч.

Понеделник - Петък: 9:00 ч. - 18:00 ч.

Машинно почистване на подови настилки

професионално машинно почистване на твърди подови настилки за град софия

Сити Сървисис ЕООД е Вашият надежден и професионален партньор за машинно почистване на подови настилки. Ние се грижим за чистотата и комфорта на Вашето пространство и предлагаме широка гама от предимства, които правят нашата услуга неповторима.

Нашите обучени и опитни екипи професионалисти разбират отлично процесите на почистване и се грижат за всеки детайл, защото зпри нас всеки детайл е важен. Ние се грижим за всеки участък от настилката и гарантираме внимателно почистване.

Използваме висококачествено и специализирано машинно оборудване, което гарантира ефективно и бързо почистване на всякакъв вид настилки.

Способни сме да предложим бързи и ефективни решения. Множеството доволни клиенти са свидетелство за качеството на нашите услуги и надеждността ни като партньори.

Ние сме готови да предложим индивидуални решения, които отговарят на специфичните ви нужди и изисквания. След приключване на процеса на почистване, ние осигуряваме съвети и грижа за поддържането на подовата настилка, за да се осигури дълготрайна чистота и красота.

Сити Сървисис ЕООД е надежден и професионален партньор, който се грижи за чистотата и здравето на вашето пространство, като предоставя качествени услуги за машинно почистване на подови настилки.

1. Оценка на състоянието:

Преди да започне процесът, трябва да се направи оценка на състоянието на подовите настилки. Това включва определяне на видовете замърсявания, степента на замърсяване и видът на настилката.

2. Подготовка на повърхността:

Подовете трябва да бъдат предварително подготвени. Този процес включва премахване на прах, боклуци и дребни замърсявания от повърхността.

3. Подбиране на подходящи препарати:

В зависимост от видът на настилката (каменна, плочка, дърво и други), се използват подходящи почистващи препарати, които се разреждат и нанасят върху настилката.

4. Машинно почистване:

Специализирани машини за машинно почистване се използват за нанасяне на почистващия разтвор, разпределянето му по повърхността и след това изсмукване на замърсяванията и водата. Този процес включва четки или падове, които механично почистват повърхността.

5. Ръчно почистване:

Там, където машината не може да достигне, се използва ръчно почистване за детайли и труднодостъпни зони.

6.Изсушаване:

Подовете се оставят да се изсушат. Вентилатори или сушилки могат да се използват, за да ускорят процеса на изсушаване.

Машинното почистване на твърди подови настилки е надежден метод, който поддържа чистотата и дълготрайността на вашите настилки. Този процес е особено подходящ за търговски и бизнес обекти.